tiistai 29. lokakuuta 2013
On jo pitkään ollut suunnitelmissa että tekisin unelmakartan tämänhetkisistä unelmistani. Jos tämän tekeminen saisi haaveet ja unelmat liikkeelle, sillä viime aikoina on ollut vaikeaa unelmoida mistään tulevasta. Tuntuu ettei tulevaisuutta enää ole. Totean kuitenkin, että kyllä tämän tekeminen piristi mieltä.Rakastan frendit sarjaa. Joskus unelmoin, että eläisin samanlaista elämää kuin tässä sarjassa. Ei kuitenkaan Manhattanilla, mutta haluaisin yhtä riemukkaan ja luotettavan ystäväpiirin. 

Syksy on minun vuodenaikani. Syksyllä on myös minun synttärini. Rakastan ruskaa!Joskus kun on omakotitalo, haluaisin esimerkiksi olohuoneeseen tiiliseinän. Ja takan. Ja koti saisi olla lähellä luontoa, mutta julkinen liikenne saisi kuitenkin kulkea lähellä. Vähän niinkuin lapsuudenkodissa, Puurtilassa. Kodin on tunnuttava kodilta. <3

Haluaisin sisustukseeni hieman violettia, esimerkiksi violetit sohvatyynyt.


Haaveilen omistavani joskus koiran. Tai kaksi. Tässä ovat lempirotukoirani, 
Akita ja Siperian Husky.
Mutta täytyy olla realistinen, nämä rodut ovat hankalia ensimmäiseksi koiraksi ja vaativat paljon liikuntaa. (Vaikkakin koiraperheessä aina asunut ja elänyt.) Täytyisi valmistautua antamaan koiralle paljon omaa aikaa. Ehkä joskus. Mutta minulle käy myös sekarotuiset koiruudet!

Kunpa joskus uskaltaisin mennä laulutunneille! Kurssien korkeat hinnat estävät nämä haaveet tällä hetkellä.
Laulamisesta tulee hyvä fiilis, varsinkin jos ylittää itsensä.

Uusi sohva kotiin olisi ihana.


Tässäpä oli syksyn 2013 unelmakarttani. Joskus tulevaisuudessa tähän päivitykseen voin palata ja toivottavasti ilokseni huomata, että jokin näistä kohdista on toteutunut.

1 kommentti: