sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Viime viikon olin töissä, ja se teki todella hyvää työttömän arkeen. Sai tekemistä päiviksi, mutta kyllä olin väsynyt työpäivien jälkeen. Kotiin kun pääsin niin istuin vaan sohvalla katsellen kattoa. Ei jaksanut edes ajatella. Torstai oli vika työpäivä ja silloin lähdin jumppaan joka antoi tarvitsemaani puhtia ja hyvää mieltä. Lähdimme Ollin kanssa samana iltana kiinalaiseen syömään, se oli hieno päätös huikealle päivälle.

Seuraava päivä oli PERJANTAI ja sekin tuntui pitkästä aikaa perjantailta. Työviikon kohokohta. Olin nuorisokahvila Nukassa vapaaehtoisena ja pitkästä aikaa työntekijöitä riitti koko illaksi ja juttuseuraakin oli.
Vaikkakin perjantaina kärsin pienestä masennuksesta, nimittäin olin tuhlannut paljon rahaa sinä päivänä. (You know what I mean?) Ja jos tarkemmin ajattelee niin viime aikoina on mennyt rahaa ostaessa muutama syysvaate, uusi puhelin (Ainiin, omistan nyt iPhone 4S:n, en voinut enää vastustella.), suojia puhelimeen, lisää vaatteita... NYT SAIS LUVAN LOPPUA TÄMÄ TUHLAAMINEN!!

Vielä en ole puhkunut hirveästi intoa uutta puhelinta kohtaan, sillä tämä rahan tuhlaaminen on laskenut mielialaa ja hankin puhelimen, koska entinen ei enää toiminut kuten piti. Jos elämäntilanne olisi ollut toinen kun sen hankin, saattaisin olla ihan hulluna tuosta puhelimesta. No, näin tällä kertaa.
Ja kyllä haluaisin ois käydä mm. kampaajalla leikkuuttamassa hiukset. Mutta en kehtaa tuhlata enempää rahaa. Kyllä minä tämännäköisenäkin pärjään. :) Ei saa elää yli varojensa!

Viime aikoina olen askarrellut seuraavia:

Nukassa tehtiin perjantaina mm. tällaisia avaimenperiä!


Tädin luona väsäämät korvikset.


Ja tänä lauantaina kävin haudalla sytyttämässä kynttilän ja leivoin sämpylöitä. Aijai kun tuli hyviä, ensi kerralla on tehtävä litran taikina, loppuuvat aina ihan kesken!

Nyt ensiviikosta tulee melko työntäyteinen. Maanantaina on käytävä postissa, hautakivien hintoja tiedustelemassa, tiistaina onkin haettava työtodistuksia ja liiton ansiopäivärahahakemusta varten olevia papereita koottava yhteen. Ainiin ja töitäkin täytyisi taas hakea... Tiistaina myös jumppa, keskiviikkona digitarina työryhmä kokoontuu Nukassa ja olen sitä kuvaamassa. Torstaina taas jumppa, ja mahdollisesti hengähdystauko? Tai pidetään vielä avoinna suunnitelmille!
Perjantaina olis sit taas Nuka, lauantaina onkin luvassa synttäreitä, TCR karonkkaa ja ehkä käyn kirkossakin pyhäinpäivän vuoksi, jos vain ehdin.

Siinä suunnitelmia kerrakseen, aikataulutettukin oikein että pysyy päivät jotenkin kasassa! :)
Kyllä tekemistä löytyy, mm. Pelituki projektin ja Wanuvarock digitarina täytyis myös tehdä, mutta se on vaan jaksamisesta kiinni. Helposti tekisi mieli vain laiskotella ja tehdä niitä asioita joita haluaa. Mutta jos eläisin nyt päivän kerrallaan, enkä murehtisi asioita liikaa. Ehkä saisin joku päivä voimia tarpeeksi että astelisin kirjastolle videoita editoimaan... suas nähdä. Pakkohan ne olisi tehtävä tämän vuoden puolella, mitä nopeammin sen parempi.

Tämä viikko on ollut aikalailla tunteiden vuoristorataa, mutta hyvä maku siitä jäi silti.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti