torstai 14. marraskuuta 2013
Mistähän sitä alottaisi. Siitä on hetki kun viimeksi olen koneen äärellä ollut vain netissä, ja nyt vihdoin sain intoa tulla tänne bloggerinkin puolelle kirjoittelemaan.
Viime aikoina olen editoinutWanuvalle Wanuvarock´13 koostetta ja nyt seuraavaksi pitäisi tehdä Pelitukiprojektille digitarinaa. Käy fiilistelemässä tästä.

Vaikka koin urakan ensin liian raskaaksi, sain onneksi inpiraation, jonka pohjalta lähdin videota editoimaan. Lisäksi kuvaaja oli kuvannut niin hyvät otokset että se teki projektista helpomman. Voihan siihen vielä kaikkea hienoa tehdä, mutta täytyisi ensin opetella käyttämään ohjelmaa/muita ohjelmia paremmin. Editoin siis Adobe Premiere Pro CS6 ohjelmalla, jota en ole siis aikaisemmin käyttänyt. Aikaisempaa kokemusta on Final Cut Pro ja Sony Vegas ohjelmilla, mutta onnistuu iha ok tuolla Premierellä työskenteleminenkin. Kaikkeen oppii, kun on vain aikaa ja halua.

Näkymät ulos videota editoidessa.Mahtava työkaveri.

Olin isänpäivän aattona Tarinoiden Taulumäellä töissä Nuorisokahvila Nukassa. Narikassa tuli oltua koko ilta, meitä oli wanuvalaisia illassa vain kaksi töissä, mutta onneksi pari nuorta vapaaehtoista saatiin avuksi ja selvisimme illasta näin hengissä. Tiistaina menemme syömään Kotipizzaan tästä uurastuksesta. Nukan toiminnoissa olen mukana vuoden loppuun asti ainakin perjantaisin, melkein joka perjantai tulee oltua siellä. Kohta täytyy erota Wanuvasta, (Liian vanha valtuustoon) mutta tuntuu ettei se haittaa. Olen tehnyt 6-7 vuotta vapaaehtoistyötä, ja se riittää, ainakin hetkeksi haluaisin vetäytyä niistä touhuista ja keksittyä omiin juttuihin. Mieliala on välillä niin ailahteleva, välillä tuntuu ettei haaveita ole tai jos on, ne ovat liian vaikeita toteuttaa. Ja työnhaku ei tule onnistuakseen.

Isänpäivänä menimme porukalla syömään Amandan isänpäivälounaan ja katsoimme draamakomedia elokuva, jonka isä valitsi. Oli hyvin mukava päivä vain olla porukalla ja syödä hyvin. Olin muutenkin 3 yötä Puurtilassa siskon ja isän seurana.
Tiistaina oli ensimmäinen tapahtumanjärjestäjäkoulutus tapaaminen. Olen ilmoittautunut koulutukseen, sillä koen että siitä on minulle tulevaisuudessa mahdollisesti hyötyä. Oli oikein rento ja aktiivinen keskusteluilta.


Tällä hetkellä odotan kovasti Ismo Leikola Showta, jonne sain liput synttärilahjaksi siskoilta. Silloin menen kampaajallekin leikkuuttamaan hiukset iltaa varten. Lisäksi suunnitelmissa on mennä viikonlopuksi Mikkeliin kavereiden luo marras-joulukuun vaihteessa, lisäksi odotan innolla Wanuvan pikkujouluja.
Nyt viikonloppuna olisi tarkoitus mennä Kuopion Finnkinoon katsomaan Gravity 3D. Viimeksi kävin siellä kesällä katsomassa Star Trekin jatko-osan, ja olin aivan myyty 3D tekniikkaan ja Finnkinon täysin uusiin leffateattereihin. Kaikki oli täydellistä ja tuntui kuin eläisi unessa! Nyt siis taas nauttimaan hyvästä elokuvasta, vaikka juoni onkin kuuleman mukaan ennalta-arvattava. Mutta on varmasti miellyttävä kokemus jälleen.

Haluaisin myös nähdä Nälkäpeli - Vihan liekit, sillä kirjat olen lukenut ja tykkäsin niin kirjoista kuin ensimmäisestäkin elokuvasta. Saa nähdä katsonko sen Varkaudessa vai missä...

Tänään heräsin samaan aikaan kuin Olli ja tein koko aamupäivän Wanuvan asioita, jotta eivät jäisi mieltä painamaan loppuviikoksi. Tein hyvää makaronilaatikkoa, nukuin tunnin päiväunet, kävin Body Pumpissa Nooran kanssa, vaikka väsytti hirveästi. Kyllä se liikunta taas auttoi ja nyt illaksi sain paljon energiaa.


Päiväuniseura.

Sain Ollilta vihdoin synttärilahjan, lahjakortin erikoiskasvohoitoon! 


Iltapalaksi mustikka-vadelmarahkaa!

Nyt olen vihkoin lukemassa Harry Potterin kirjasarjan viimeistä osaa, Kuoleman varjelukset. Päätin kaksi vuotta sitten, että luen tämän kirjasarjan läpi ja nyt vasta olen päässyt viimeiseen osaan. Olen ollut nenä kiinni kirjassa nyt viikon, on niin jännittäviä hetkiä menossa. Kun tämä on luettu, siirryn seuraavaan kirjaan, joka on Lorna Byrne - Enkeleitä hiuksissani. Maltan tuskin odottaa!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti