sunnuntai 1. syyskuuta 2013
Wanuvarock 2013 tapahtuma pidettiin Hertunrannassa nyt viidettä kertaa, Varkaudessa. Tapahtuma oli 23.8. klo 16-22 välisenä aikana ja illan aikana kuultiin non-stoppina musiikkia kahdelta lavalta. Esiintyjiä oli yhteensä 11. Ilmainen ja päihteetön tapahtuma kaikenikäisille.

Tapahtuma vei kaiken vapaa-aikana sinä viikkona. Tiistaina aloitettiin toimistopäivällä, ke-to rakentamista +lisää toimistohommia. Voisin rehellisesti sanoa, että tein hommia jonkinlaisessa "sumussa". Tarkoitan tällä siis sitä, että en muista kaikesta kaikkea. Tein vain hommat, koska oli pakko tehdä. En osaa oikein kuvailla mielialaani sen tarkemmin. Hieman poissaoleva? Mutta yritin parhaani mukaan keskittyä, sillä tapahtuman järjestäminen ei ole mikään pikkujuttu.  Siihen kuluu päivässä useita tunteja ja on myös hyvin fyysistä hommaa. Olen kuitenkin jollain tapaa ylpeä, että jaksoin tehdä noinkin paljon viikon aikana. Oli kuitenkin päivätyökin sinä viikkona hoidettavana.
Onneksi tekemässä olivat kokeneet vapaa-ehtoiset talkoolaiset, jotka muistavat miten mikäkin homma tehtiin. Suurkiitos siis talkoolaisille!

Perjantain Wanuvarockissa kävijämäärä oli yli 500, mikä on enemmän kuin viime vuonna. Alueella oli haasteellisempi kännilasirata, jossa oli jatkuvasti ihmisiä sekä uutuutena siskoni piti Sirkustyöpajaa. Lapset olivat jatkuvasti kokeilemassa erilaisia sirkusvälineitä innoissaan. Olin lähes koko tapahtuma-ajan infopisteessä laskemassa monta kävijää illan aikana on.

Olen tyytyväinen bändivalintoihimme. Mutta se minua eniten harmittaa, että ihmiset hävisivät illemmalla ennen kahden viimeisen bändin esiintymistä. Minne nuoriso meni? Eikö esiintyjät kiinnostaneet vai missä vika?
Harmittaa ihan niiden puolesta jotka eivät olleet paikalla viimeisen bändin keikalla.
Mutta onneksi ne muutamat jotka jäivät katsomaan, oli hyvä meno ja fiilis!

(Kuvia tapahtumasta lisää täältä. Ei löydy vielä kaikista esiintyjistä, mutta aikanaan...)

Illan päätti mahtava MadCraft Helsingistä! (Kuvat: Olli Leipälä)


Illan ehdottomasti paras esiintyjä, energinen ja vetivät keikan niin täysillä. Vaikka katsojia ei ollut niin paljoa kuin me järjestävät odotettiin. Aion joskus tulevaisuudessa mennä uudelleen heidän keikalleen. Olin koko keikan eturiveissä ja tanssin, hypin ja kiljuin. Hyvät fiilikset jäi, kiitos MadCraft! Kuuntele, suosittelen!

Niin ja tämän päivityksen jälkeen ei varmasti jäänyt kellekkään epäselväksi, että löysin taas yhden suosikkibändin...
Wrock 2013 oli viimeinen tapahtuma, jota olin mukana järjestämässä. Haikeaa, mutta on sitä annettava muillekin vastuuta ja siitä saa korvaamatonta kokemusta tapahtuman järjestämisestä, ennenkaikkea!!
Olen ehdottomasti ylpeä siitä, että olen saanut olla mukana järjestämässä tällaisia tapahtumia Varkaudessa.

Lauantaina hoidin TCR´13 lipunmyyntiä sekä Nekkarissa lipunmyyntiä. Sunnuntai päivä meni tapahtuma-aluetta purkaessa, mutta päivässä onneksi siitä selvittiin.
Onneksi nämä tapahtumat ovat nyt takanapäin. Voin keskittyä taas muihin juttuihin. Katsotaan olenko ensi vuonna jollain tavalla mukana, tai sitten en.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti