sunnuntai 2. kesäkuuta 2013
Lauantaina tuli tili. Aloitin siis lauantai aamuni iloisella asialla, laskujen maksamisella. Melkein tili tuli, tili meni. Kun laskut oli maksettu, uskalsin lähteä kaupungille ostoksille. Tässä tuotteita joita tuli ostettua...


Exuviancen Purifying Masque, Eucerinin Sun Lotion Extra Light, kaupanpäälle sain samaa merkkiä olevan pesunesteen, Tangle teezer (takkuharja) sekä Acon huulirasva. Tuo pieni purkki jossa lukee "Sokos", on näyte Diorin Nude meikkivoiteesta.


Päivittäisessä ihonhoidossa käytän Exuviancen tuotteita, ja päätin nyt kerrankin ostaa myös naamion joka rauhoittaa ja kosteuttaa. Aurinkovoide tuli tarpeeseen, kun edellinen on lopussa. Tuo on oikeasti hyvä aurinkovoide, ei jätä ollenkaan tahmeaksi ja suojakerroin on riittävä. Minulla kun välillä meinaa iho helposti palaa. Olin jo pitkään haaveillut tuosta takkuharjasta ja nyt vihdoin ja viimein kehtasin sellaisen hankkia. Tiesin etten tule katumaan ostopäätöstäni. Acon huulirasvaa minulla on aikaisemmin ollut ja olen todennut sen ainoaksi huulirasvaksi, joka auttaa kuiviin huuliini.
Kokeilin meikkivoidenäytettä ja totesin sävyn liian vaaleaksi. Muuten tuote oli helppo levittää ja peittävyys.. no, olisi ehkä saanut olla vieläkin peittävämpi minun iholleni. Täytyy vielä pohtia, kohta on edellinen meikkivoide lopussa ja haluaisin ostaa uuden meikkivoiteen joka kestäisi pitkään käytössä. Niinkuin joskus aikanaan Cliniquen meikkivoide, joka kesti käytössä ainakin vuoden. Nykyinen kestää vain 2-3 kk.

Myöhemmin lauantai-iltana menin Nuorisokahvila Nukaan töihin. Sain paistaa vohveleita n. 3,5 h. Ilta meni rennon mukavasti erittäin hyvässä seurassa. :)
Kiia teki minulle kivan kalanruotoletin, kiitos Kiia :)


Kahvilan jälkeen tuli lähdettyä ihan exptempore veljen ja Ollin kanssa kavaljeeriin yksille. Oli mielenkiintoista nähdä miltä se nykyään näytti, viimeksi olen käynyt pienenä siellä pelaamassa rahapelejä vanhempien kanssa. :D

Kavaljeerissa oli rento meininki eikä ihmismassa päässyt yllättämään. Kuitenkin, hyvä fiilis iski että päätimme jatkaa vielä Päikkärin Oskariin. Siellä tuli nähtyä tuttuja ja juteltua. Ilta oli erittäin mukava, tuli ihan tunne ettei halua tämän illan koskaan loppuvan! Se on jo paljon se että ylipäätään viihdyn baarissa.

Sunnuntaina kauppareissun jälkeen lähdimme Ollin kanssa pesemään autoja. Oman että isän autoja. Sää oli niin lämmin ettei haitannut jos vettä vähän lenti niskaankin samalla...Illalla päätimme vielä käyttää kissaamme Hippua ulkona jaloittelemassa. Siru kissaa emme ole uskaltaneet käyttää ulkona valjaissa, sillä viime kerrasta jäi niin pahat muistot... Siru karkasi meiltä valjaista, (osasi siis pujoittautua niistä pois) ja juoksi hurjana meitä karkuun ja oli meni ihan paniikkiin. Nytkin käytimme sitä kopan kanssa ulkona ja hermostui heti. Voi olla ettei sitä kissaa ihan hetkeen kokeilla ulkoiluttaa.
Kuitenkin Hippu nautti kesäpäivästä ja yritti valjaiden kanssa kävelllä ympäri pihaa. (Ei ole vielä oikein tottunut valjaisiin.)


Sunnuntai oli oikein mukava. Katsoin vielä muutaman jakson Greyn Anatomiaa ja tein jalkahoidon. Viikko aloitetaan toivottavasti hyvissä fiiliksissä. Viikonloput menevät aina liian nopeasti...
0 kommenttia:

Lähetä kommentti