keskiviikko 5. kesäkuuta 2013
Hei taas! Kerronpa alkuviikon tapahtumista. Töiden jälkeen olen ehtinyt touhuamaan vaikka vallan mitä. Maanantaina kävin heittämässä talviturkin ja liikuin extrapaljon. Eli Lady Lineen Body Vive-jumppaan ja vielä Nooran kanssa 1,5h lenkki.
Vanha kunnon mattolaituri Puurtilassa. Niin paljon liittyy muistoja kyseiseen paikkaan että sinne on aina mukava mennä. Varsinkin uimaan ja pesemään mattoja.
Mahalasku!? No ei, pommina vaan.

Tiistaina kävin Elisen kanssa kaupungilla ja menin siitä suoraan BodyPump-jumppaan. Kerrankin tuli treenattua niin että lihakset ovat OIKEASTI hellinä. Tätä täytyy tehdä useamminkin, jos haluaa nimittäin jotain edistystäkin. Voisihan tuota yrittää käydä säännöllisesti BodyPumpissa.. sen verran mukava tunti oli, vaikka oli rankkakin, eikä meinannut jaksaa tehdä liikkeitä loppuun asti kunnolla. Mutta sitä kun vaan tekee 3 kk putkeen niin kyllä pitäisi jotain edistystä tapahtua!
Tiistain päätteeksi vielä pesin pari koneellista pyykkiä ja tiskasin. Ja kun kello löi kaksitoista ei vieläkään ollut mitään havaintoa mistään kunnon yöunista. On se kumma kun ei osaa mennä ajoissa nukkumaan kun on valosaa.. ja ylipäätään tuo rentoutuminen on osoittautunut viime viikkoina erittäin vaikeaksi asiaksi toteuttaa.
Niin paljon on asioita hoidettavana että eihän tässä jouda vaan olemaan.

Tänään keskiviikkona päätin pitää kotipäivän. Ja mitäs Maiju tekeekään kun pitäisi ottaa iisisti. Tekee ruokaa, siivoaa, leipoo... ja nyt tietokoneella. Kun tästä irrottaudun voisi katsoa sarjoja jotka ovat kertyneet kovalevylle talteen.Valmis raparperi-mansikkakiisseli.0 kommenttia:

Lähetä kommentti