tiistai 25. kesäkuuta 2013

Noniin.. viime päivityksestä onkin jo kaksi viikkoa. Ei se laiskuus, vaan se kiire! On siis ollut ihan mahdottomuus istua koneen ääreen ja olla ihan koneella. Niin paljon on siis tapahtunut tässä kahden viikon aikana ettei voi ymmärtää.
Mistähän sitä aloittaisi. Olisiko vaikka tällä: 

                                   
Wanuvassa (Varkauden nuorisovaltuusto) tehtiin Wanuvarockkiin liittyen Flash Mob kesäkatuiltana Varkaudessa. Tanssittiin Macarenaa kolmessa eri kohtaa Kauppakatua ja lopuksi heitettiin vielä letkajenkat.
Ensin yksi meistä meni "mankan" kanssa keskelle ihmispaljoutta ja alkoi yksinään tanssia ja sitten pikkuhiljaa porukkaa tuli lisää.. tiedätte varmaan mikä flash mob on? Meitä PITI olla enemmän tanssimassa, mutta kyllähän me kuudestaankin onnistuttiin hyvin. Hauskaa ainakin oli!

Siitäpä sitten Navitaksen parkkipaikalle kokoamaan telttaa, sillä seuraavana päivänä Wanuva opasti Citysähköautojen käytössä suljetulla alueella.


Juhannusviikko oli minulle töistä vapaata, joten päätinpä kerrankin lähteä Jyväskylään moikkaamaan kavereita. Olin jo vuoden verran uhkaillut että tulen käymään. Mutta aina oli niin että joko oli töitä ettei ehtinyt, tai ei ollut töitä joten ei ollut rahaa matkustaa.
Sain kaverilta kyydin Jyväskylään maanantaina ja olin ostanut 9 euron bussilipun takaisin Varkauteen keskiviikkolle. Näin Jyväskylässä Senniä, Elliä ja Roosaa.

Ihan ensimmäiseksi kun saavuin Jyväskylään, kävimme Sennin kanssa thaimaalaisessan ravintolassa lounaalla. En ole ikinä syönyt niin tulista alkukeittoa kuin siellä!
Siitä sitten Wilhelmiinaan kahville. Minä varkautelaisena ihmettelin mikä on Milk Steamer...


Maistoin ensimmäistä kertaa elämässäni Milk Steameria. (Höyrytettyä maitoa ja makusiirappia). Otin hasselpähkinä siirapin ja ai että oli hyvää! Ehdoton suosikki löytyi ensimmäisellä kerralla. :)
Sennin luokse leffaa katsomaan, hakemaan Elli Sennin luoksi ja tyttöjen saunailta alkoi.

Seuraavana päivänä kävimme kaupungilla ja syömässä Big Bangissä.

Päivän tarjousannos, riisiä, friteerattua kanaa ja katkarapua, kevätkääryleitä hapanimeläkastikkeella. 

Elli näytti minulle ja Sennille erittäin ihana kahvilan! Tea&Coffee Lounge.       Mansikka ja Minttu Milk Steamerit.

Kahvila oli lämmin ja tunnelmallinen. Siellä myytiin vaikka mitä hienouksia niillekin, jotka eivät juo kahvia! Ja minähän en siedä kahvia. Olisi ollut vaikka mitä teetäkin, mitä olisin halunnut maistaa, mutta päädyin jälleen Milk Steameriin. Tällä kertaa otin mauksi mintun. Ei ollut niin hyvä kuin hasselpähkinä, mutta hyvää sekin.

Seuraavan yön vietin Roosan luona. Teimme kanasalaattia ja kerroin hänellekin näistä Milk Steamereistä ja hänkin halusi sellaisen mennä maistamaan. Menimme siis vielä Eloseen juomaan teetä ja Milk Steamerin. uin Illalla katsoimme "How I Meet Your Mother" eli Ensisilmäyksellä sarjaa. Sarja oli minulle tuntematon, mutta tykästyin siihen jo yhdestä jaksosta! Vähän niinkuin frendit... täytyy joskus katsoa kaikki tuotantokaudet!
Sitten kun jos joskus löytyy aikaa..


 

Keskiviikkona palasin Varkauteen ja yllätys yllätys, löysin kohta itseni Joutenlahden nuorisotalolta Macin ääreltä tekemässä viimeistä silausta Wanuvarock julisteeseen. Ja sitten lähetin sen painolle. HUH! Yksi homma jälleen vähemmän, kymmeniä vielä edessä ja tekemättä.

Sitten koittikin juhannus. Lähdimme kaveriporukalla mökille. Grillattiin, sytytimme kokon, ihastelimme lokinpoikasia laiturilla, paljuilimme, saunoimme ja uimme ainakin 5 h putkeen. Oli oikein rentouttava ja mukava mökkireissu, olimme siellä sunnuntaihin asti.

                                               
 

Kiitos hienosta juhannuksesta, läsnäolijat! Mun puolesta mennään uudestaan heti kun vaan ehtii.. ;)

Viikon lomani meni siis Wanuvan jutuissa, reissatessa Jykylään ja mökille. Jäin kaipaamaan paria löllöttelypäivää, ehkäpä sitten syksyllä...

Tajusin tuossa pari viikkoa sitten, että koko kesäni on jo suunniteltu! Töitä arkisin, viikonloppuisin reissussa tai Wanuvarock/Wanuvan hommissa. Ei yhtään vapaata viikonloppua! Pelottaa, että väsyn ja uuvun tästä kiireisestä kaudesta, pitäisi YRITTÄÄ antaa aikaa itselleen töiden, liikunnan, Wanuvan, perheen, ystävien keskellä. Elämästä on yhtäkkiä tullut suorittamista. Täytyy suoriutua hyvin niin töissä kuin vaikka mistä muusta, esim. kotitöistä, liikunnasta... paineita!

Toivottavasti osaan lopettaa tarpeeksi ajoissa, ettei oikeasti käy huonosti. Vaikka osaan delegoida asioita, saatan tuntea huonoa omatuntoa, etten olekaan tarpeeksi hyvä. Ja joskus minua vain ahdistaa jättää asioita kesken tai olla tekemättä niitä. Eniten kärsin deadlinesta monen homman suhteen. Stressiäkö?
Helppoo se on sanoo et " Relaa vähän" mutta jos luette blogiani saatatte ymmärtää, ettei se käy ihan tuosta vaan. Ja ymmärrätte mistä minun ahdistukseni johtuu, alaisesta suorittamisesta sekä kiireestä.
Tiedän, että olen erittäin vaativa itseäni kohtaan, mutta toisaalta olen hyväksynyt sen että tällainen mä vaan oon. Stressinsietokykyni on ilmeisesti hyvin korkea, sillä kestän hyvin stressiä ja melko pitkään. Siihen vaikuttavat perhesuhteet ja ystävien tuki. Rajansa on kyllä kaikella.

Loppukevennykseksi kuitenkin erittäin hämmentävä uutinen! Lähinnä itselleni.


Juhannuksena 21.6.2013. oli minun ja Ollin jo kuudes vuosipäivämme. Ei sitä itsekkään voi uskoa, että sitä on oltu yhdessä jo niin kauan... niin se ajantaju vain katoaa!

Nyt eväät valmiiksi huomista työpäivää varten ja istumaan sohvalle kera muutaman lihapasteijan. Taas varmaan kävi + - 0:llat, kävin BodyPumpissa ja vedin perinteiset Smoothiet, mutta nyt vähä rasvaista perään. Aijai. 


1 kommentti: