sunnuntai 9. kesäkuuta 2013
Nyt täytyy vain pikaisesti käydä koneella päivittämässä kuulumisia. Torstaina... niin mitäs minä silloin teinkään.. Ainiin! Töiden jälkeen Joutenlahden nuorisotalolle tunniksi tekemään Wrock -julistetta. Sitten siitä kotiin ja tein muutaman jutun lisää Wrockkia koskien. 
Perjantaina kävin salilla ja ostamassa apteekista itselleni manteliöljyä ihonhoitoon. Olen kuullut että se on ollut hyvä ja ajattelin kokeilla nyt itsekin sitä. Mm. ravitsee, pehmentää, kosteuttaa ihoa. Sopii hierontaöljyksi ja olen jostain lukenut että voisi pidentää ripsiä? Katsotaan miten käy... ainakin on tähän mennessä ihosta on tullut mukavan pehmeä ja tuntuu kosteuttavan hyvin ihoani.

Lauantaina lähdimme Ollin kanssa Kuopioon shoppailemaan ja katsomaan ensimmäistä kertaa 3D elokuvaa vuosipäivän kunniaksi. Tietysti sinne uuteen Finnkinoon. Paikka oli upea! Pitää käydä usemminkin siellä elokuvissa.. ja 3D oli hieno elämys, kuin olisi ollut unessa. Käytiin siis katsomassa Star Trek Into Darkness. Leffassa oli sopivasti huumoria, oikein viihdyttävä scifileffa, toimi todella hyvin 3D:nä, suosittelen! Voisin katsoa uudestaan vaikka heti.


Ja sunnuntai on mennyt löhötessä ja katsoessa telkkaria. Ja kävin myös Nooran kanssa lenkillä, olikohan melkein tunnin lenkki? Smoothiet ja kohti sohvaa katsomaan lisää telkkaria, ensi viikko on jälleen työviikko ja pitää kerätä voimia. Harmi että viikonloput vain hujahtavat. Tämä viikonloppu oli kyllä erittäin onnistunut, mukavaa ajanviettoa ja löhöilyä.

Turkkilaista jugurttia 4 rkl, yksi banaani, 1 dl vadelmaa, 1 dl mustikoita ja tilkka maitoa. Hyvää on!1 kommentti:

  1. Jäin itekkin miettimään, että kauan oltiin lenkillä :o En kattonut kelloo yhtään..

    VastaaPoista