perjantai 31. toukokuuta 2013
Perjantai iltana menimme veljen kanssa Puurtilaan grillaamaan. Tässä hieman tunnelmia illasta...


 Katti nauttimassa parvekkeellä kesästä.

 Kukkien seasta löytyy myös persilja!


Oikean asian äärellä. Nimittäin ruoka. 


Siskot laittoivat parvekkeen kesäkuntoon ja hankkivat myös parvekukat. Lisäksi löysin pihan nurkilta monta orvokkia, hyvin ovat levinneet ympäriinsä. :)
Ruoka oli todella hyvää ja oli vaikka minkälaista tarjolla.. maissia, tuoretta ananasta, kesäkurpitsaa, tulisia kanasiipiä, lohta, kasvisnyyttejä kera mausteiden sekä koskenlaskijan, ruotsalaisia uusiaperunoita, kasleria ja kurkkua & porkkanaa dipin kera. Olikohan siinä jo kaikki... :D

Nyt kun säät ovat suosineet jo kaksi viikkoa, alkaa väsymys vain kasvaa. Olen joka päivä kun on ollut hyvä sää pyrkinyt olemaan ulkona ja nukkumaankaan ei malta lähteä kuin vasta puoli kahdentoista jälkeen yöllä koska on niin pitkään valoisaa. Liikunta on jäänyt hieman vähemmälle, toivoisin että sitä harrastaisin enemmän mutta täytyy mennä oman jaksamisen mukaan. Olen asettanut itselleni tavoitteeksi käydä Lady Linella 2-3 krt viikkoon. Tällä viikolla olen käynyt vain kerran. Onneksi tulee töihin edes pyöräiltyä sekä rullaluisteltua ja käveltyä muuten vaan pieniä lenkkejä viikossa.

No, kesää on kuitenkin vain muutama kuukausi, niin täytyyhän näistä helteistä ottaa kaikki mahdollinen irti! Ehtii sitä talvella sohvalla makoilla kylminä pakkassäällä... Ihana kesä!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti