keskiviikko 29. toukokuuta 2013
Tämä päivä on ollut kiireinen, aurinkoinen, lämmin ja ihan ok. Pitkästä aikaa koin hermostumisen ja kiukuntunteita erästä ihmistä kohtaan. On se kumma kun jotkut ihmiset eivät osaa arvostaa kuin omia tekemisiään ja pitää toisten tekemisiä rueta arvostelemaan. No, on jätettävä ihan omaan rauhaansa sellaiset ja olla välittämättä. :)

Tänään töiden jälkeen oli käytävä Joutenlahden nuorisotalolla opettamassa eräälle henkilölle Po1nt- sivuston päivittämistä. Sen jälkeen kauppa ja Puurtilaan moikkaamaan porukoita.
Puurtilassa sain olla vähän apuna pienimuotoisessa tapetoinnissa. En olisi arvannut että siihen hommaan olisin joutunut TÄNÄÄN, sillä vihaan kaikenlaista remppaamista. Olen niin surkea siinä. Mutta paljoo ei onneksi tarvinnut tehdä ja porukalla selvittiin siitä. Lisäksi nautin parvekkeella auringosta ja silitin hellyydenkipeitä kissoja.

Vielä tänään täytyy tutustua muutamiin projekteihin jotka ovat jääneet minulta tekemättä/kesken. Miten mä olin tolleen unohtanu!? Pienimuotoinen paniikki ja ahdistus, mutta toivottavasti viikonloppuna viimeistään saan ne päätökseen. Ja toivon, ettei deadline olisi jo mennyt. Hengitä, hengitä...
Huomenna näen Elliä pitkästä aikaa töiden jälkeen, sitä odotellessa! :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti