torstai 30. toukokuuta 2013
Tämä päivä on mennyt väsyneenä mutta suht hyväntuulisena. Näin tänään Elliä ja Senniä töiden jälkeen Kahvila Kermassa, jossa rupattelimme tovin ja vaihdoimme kuulumisia. Suunnittelin samalla, milloin menisin Jyväskylään mm. heitä  tapaamaan, ja sehän on juhannusviikolla kun minulla on silloin vapaata. :)


Tämän jälkeen menimme uudistettuun Suomalaiseen Kirjakauppaan, sillä siellä oli -20% avajaisale. Siellä taisimme pyöriä melkein tunnin!?  Oli niin paljon kaikkea tutkailtavaa. Lisäksi musiikkiluokka lauloi siellä vähä väliä ja nuoret tekivät kasvomaalauksia.
Minulle on iskenyt hirveä halu lukea kirjoja. Meinasin jopa ostaakkin sellaisen sieltä... mutta jäi nyt hankkimatta. Luen tällä hetkellä Harry Potterin kirjoja uudelleen läpi, tällä hetkellä on menossa Feeniksin kilta.
Seuraavaksi (Kun nyt noista Pottereista selviän..) listalla olisi Paulo Coelhon 11 minuuttia ja Alkemisti.

Kotiin tultuani aloin tekemään ruokaa ja samalla sain vihdoinkin tehtyä päivitetyt 9-kortit! JESS! Ei jäänyt viikonloppuhommiksi. Mutta kyllähän moni muu asia odottaa viikonloppua, mm. Wanuvarock 2013...
Lauantaina onkin tarkoitus mennä Nuorisokahvila Nukaan töihin pyörittämään kahviota, toivottavasti sää suosii ja ihmisiä tulee paikalle.Ja vielä loppukevennykseksi, mitä löytyi Sennin laukusta...  ;)


Huulipuna, joka onkin kynä. 


0 kommenttia:

Lähetä kommentti