lauantai 17. elokuuta 2013
Vaikka tämän kesän muistankin ikävänä, kuuluu siihen myös huvittelua ja ihania reissuja. Kävin kesäkuun lopulla Ollin, Marjuka ja Artun kanssa Tampereella FunParkissa sekä Särkänniemessä ( VIHDOINKIN !!!). Olen siis kuutosluokasta asti odottanut että pääsisin Särkänniemeen, sillä ala-asteella kun kävin, olin liian lyhyt hurjiin laitteisiin. Ja en pettynyt, oli se tornado ehdottomasti paras sitten Tyrskyn. Ja delfiinit hurmaavat kuten aina, telkkarissakin. Sinä päivänä tunsin olevani lapsi jälleen ja ihan innoissaan kaikesta mitä vaan eteen tuli!
FunParkkiin lähdimme siksi että Marjukka oli voittanut liput, niin pakkohan ne oli sitten käyttää. Tajusimme jonossa että tämähän on selvästikin enemmän lapsille, mutta kyllä sieltä muutama hauskakin laite löytyi meidän makuun... FunPark on siis sisätiloissa, ja siellä kun on paljon ihmisiä yhdessä tilassa ilma käy ahtaaksi. Ulkopuistoon ei päästy vesisateen vuoksi.
Minä ja Marjukka lentosimulaattorissa. Otettiin vaihtoehdoista vuoristorata. Hieman lämmittelyä seuraavaan päivään, ennen Särkänniemeä.

 FunParkin hauskin peli. Piti ampua.. rosvojako ne oli? Ja jos ampui naisen, sai miinuspisteitä. 

 Funparkin jälkeen tutustumaan Tampereen yöelämään... vai mitenkä? Etsimme sopivan edullista baaria varmaan 1,5h, kunnes löysimme sopivan.
 Yövyimme Tampereella Omenahotellissa, ja mehän etsimme pitkään sopivaa baaria ja kaukaa. Kun tulimme takaisin hotellia päin, huomasimme Ale-baarin. Ja sehän oli tosi kiva paikka, ja hyvät hinnat. Otin viimeiseksi juomaksi sinä iltana Baileys kaakaon kermavaahdolla.. HUH! Oli aika tuhti. Tyrskyssä.

Tykkimäki! ... Eikäku Tukkijoki. Heräsimme aamulla aikaisin ja kävelimme suoraan kaikkiin vesilaitteisiin, Koskiseikkailuun ja sitten tietysti tähän. Kuvasta tuli loistava ja pakkohan se oli muistoksi ottaa!

Koska keli oli aamupäivästä harmaa ja sateinen, ei jonoja ollut. Paitsi sitten iltapäivästä kun sää selkeni, alkoi ihmisiä tulla ja jonoja olemaan. Mihinkään ei tarvinnut kuitenkaan jonottaa onneksi ikuisuuksia... :) Jäimme Särkänniemeen hieman pidempään alkuperäisestä suunnitelmasta, koska kun lipusta on maksettu hyvä hinta, kyllähän sen edestä pitää laitteissakin käydä! Onnistunut reissu kerrassaan!

Kello rientääkin jo niin paljon että on pakko lopettaa tältä erää. Ensi viikolla koittaa Wanuvarock ja TCR -tapahtuma Hertunrannassa. Olen siis hyvin kiireinen tulevina päivinä. Pitää olla kokoamassa, molemmissa tapahtumissa töissä sekä purkamassa. Sitten koittaakin viimeinen viikko töissä ja syyskuussa mietitään tulevaisuuden suunnitelmia. Ja lisää Wanuvan juttuja myös. 
Seuraavaksi aion päivittää viikonlopustani Turussa. Nyt ruokaa, sitten saunaan ja elokuvaksi on tänä iltana valittu Pilvikartasto! Jospa mieli siinä rauhottuisi... 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti