torstai 20. joulukuuta 2012
Ja nyt luvassa on lyhempi, kevyempi blogipäivitys!

Olen saanut töitä paikallisesta kaupunkilehdestä muutamaksi kuukaudeksi ja olen viihtynyt siellä erittäin hyvin vaikka aluksi koin työnteon liian raskaaksi pienen työttömyysjakson jälkeen. Tein myös muutamia viikkoja kahta työtä samaan aikaan, mutta sainpahan hieman extraa ennen joulua!

Nyt kun työasiat on hyvällä mallilla, on aikaa keskittyä muihinkin juttuihin. Vai onko? Olen työpäivän jälkeen useimmiten väsynyt, mihin ei lepo tunnu auttavan. Olen persoonana sellainen ihminen joka ei osaa laiskotella vaikka se tekisi hyvääkin. Silloin tällöin laiskuus kyllä iskee, mutta silti on saatava edes pari kotihommaa tehtyä päivässä ettei tule oltua liian jouten.

Loppuvuosi tuntuu menevän kovaa vauhtia kohti loppuaan ja minulla ei ole töiden lisäksi hajuakaan mitä odottaisin ensi vuodelta. Elämä on nykyään yhtä kysymysmerkkiä.
Eihän sitä koskaan tiedä mitä voi tapahtua seuraavaksi, mutta suunnitelmia ei ensi vuodelle ole ja se ahdistaa minua hieman. Olen kuitenkin toiveikas siitä, että elämä kyllä kuljettaa eteenpäin, johonkin suuntaan.

En ehdi tänä iltana kääntämään tätä englanniksi, ehkäpä hoidan sen viikolla 52 kun hiljennytään joulun viettoon ja odotetaan uuden vuoden alkua.

Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta kaikille!

__________________________

I´m sorry people, I don´t have time today to translate this text, but maybe I do that week 52 when we calm down for christmas and expecting to the New Years beginning.

I hope that I wrote right! I´m sooo busy!

Anyway, Merry Christmas and a Happy New Year to all!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti