maanantai 30. joulukuuta 2013
Niin.. nyt eletään vuodenvaihdetta ja minulta on tosiaan jäänyt tämmöinen teksti päivittämättä! Hirveä kiire iski joulukuussa enkä saanut aikaiseksi kirjoittaa marraskuun kuulumisia loppuun kun vasta NYT. No, saatte lukea sen nyt. Nimittäin minulla olisi lisää päivitettävää heti tämän jälkeen niin pakko hoitaa nyt alta pois. :)

Palatkaamme hieman ajassa taaksepäin:

Erittäin nopea päivitys siitä, mitä viime aikoina on päällisin puolin tapahtunut. Kävin kampaajalla leikkuuttamassa huonot latvat poikkeen ja samalla minulle tehtiin lettikampaus iltaa varten. Koin elämäni ensimmäistä kertaa stand up-komiikkaa Ismo Leikolan esittämänä, ja suosittelen muillekin! Oli naurettavan hyvä show! :)Viime viikonloppuna käytiin Mikkelissä kavereiden luona. Vietettiin pienimuotoiset pikkujoulut. Oli tosi Party Hard bileet, syötiin pipareita, torttuja ja jouluruokaa. Mutta minulle tämä rauhallisempi meno kävi, nimittäin olen viime aikoina ollut väsynyt.
Kävimme yhdessä syömässä Ravintola Einossa, jossa oli ihan tajuttoman hyvää ruokaa! (Ja hintakaan ei ollut paha, kun meillä oli kuponki jolla sai kaikki ruoat puoleen hintaan!) Ei sitä muuten olisi kyllä tullut käytyä..
Söin syntisen hyvää suklaakakkua, tässäpä siitä kuva.


Minttukaakaot.Tuli taas tuhlattua rahaa Mikkeliin. Tein hienoja löytöjä!


Kirpparilta pellavaverhot 2 kpl yht. 5e.

Löysin kivoja jouluverhoja alennuksesta ja kirpparilta. Vihdoinkin ostin itselleni uudet K2:sen rullaluistimet! Olivat -50% ja pakko ne oli napata matkaan vaikka hintaa niille jäi vielä reipas satanen. Nytpä on ensi kesäksi kunnon rullikset! Ja ihana Vintage laukku vitosella kirpparilta. :) Kerrankin minä teen löytöjä!Ensimmäiset piparit omasta taikinasta. Niistä tuli kivikovia, ehkä liikaa sokeria...
No, ensi vuonna uusi yritys!0 kommenttia:

Lähetä kommentti